Spuiten

Spuiten

Het laten spuiten van voertuigen, machines of onderdelen vormt een vaste schakel in uw productieproces. Van Pijkeren neemt u deze schakel uit handen.

Stabiele schakel

Met negen vaste spuitcabines, één mobiele spuitcabine, meerdere stempelbruggen en een kraanbaan kunnen wij grote hoeveelheden spuitwerk in korte tijd uitvoeren. Bij elke opdracht kijken wij hoe we onze capaciteit zo efficiënt mogelijk kunnen benutten. Hiermee vormen wij een stabiele schakel binnen uw productieproces.

Hoge kwaliteit

Bij Van Pijkeren is het leveren van optimale kwaliteit vanzelfsprekend. Met ons team van vakmensen demonteren we de voertuigen of machines, zodat alle onderdelen optimaal gespoten worden. Vervolgens monteren we ze weer volgens de fabrieksgarantie. Laagdikterapport nodig? Dan voegen we die bij.

Ontzorgen

Met ons spuitwerk zijn uw producten goed beschermd, voldoen ze aan de geldende regelgeving en zijn ze voorzien van een optimale uitstraling. Ook het stralen, schooperen en de reclame kunnen wij voor u verzorgen. Zo geeft u een complete schakel uit handen en houdt u grip op het proces