Reclame

Over ons

Een pand dat de aandacht trekt, een voertuig dat hoofden doet draaien en een reclamebord dat mensen laat stilstaan. Uw bedrijf heeft recht op de aandacht die het verdient. Maar krijgt het dat ook?

Ons team van ervaren en gedreven vakmensen is u graag van dienst op het gebied van al uw reclame-uitingen. Onze afdeling is zo ingericht dat wij u complete ondersteuning kunnen bieden. U kunt bij ons terecht voor advies, maar ook het ontwerp en de uitvoering kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Alles is mogelijk

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Van Pijkeren Reclame. Of het nu gaat om gevelreclame, voertuigreclame, vlaggen, borden of spandoeken. Ons creatieve team zet uw wensen en ideeën om in visuele uitingen. Opmerkelijk opvallend. Professioneel en passend bij uw organisatie. Onze dienstenpagina geeft u alvast een impressie van de mogelijkheden.

Optimale presentatie

Wij voeren de opdrachten doorgaans in eigen beheer uit en beschikken daarbij over de meest moderne en geavanceerde apparatuur. Daardoor kennen wij de mogelijkheden en kunnen we snel en adequaat inspelen op uw wensen. Uiteraard in de kwaliteit die u gewend bent van de Van Pijkeren Groep. Ons 3M-certificaat geeft u de garantie dat wij tot de besten in onze branche behoren. Want uw presentatie staat bij ons voorop!

Pijkeren Reclame op Twitter