Bedrijfs- en sportkleding laten bedrukken bij de Van Pijkeren Groep

09-11-2016 - 14:34

d-fx_1_grey_jump-the-crane

Sinds een aantal weken is het ook mogelijk om bedrijfs- en sportkleding te laten bedrukken bij de Van Pijkeren Groep. De Van Pijkeren Groep is dealer van het merk DASSY en kan ook de merken MASCOT en ERIMA leveren.

De afdeling reclame binnen de Van Pijkeren Groep heeft sinds een aantal weken de mogelijkheid om bedrijfs- en sportkleding te bedrukken. Er is een transferpers aangeschaft die in staat is om kleding in hoge kwaliteit te bedrukken. Of het nu gaat om een merknaam, slogan of afbeelding, de machine is in staat om het met hoge kwaliteit op kleding te bedrukken waardoor er geen slijtage ontstaat. De reclameafdeling kan kleding, schoenen en jassen bedrukken.

De Van Pijkeren Groep is officieel merk dealer van DASSY. Hierdoor kan de Van Pijkeren Groep DASSY kleding leveren tegen scherpe prijzen. DASSY professional workwear is bedrijfskleding ontworpen door professionelen uit sectoren zoals logistiek, bouw en wegenbouw. DASSY staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. De bedrijfskleding voldoen aan functionaliteit- en veiligheidseisen.

De Van Pijkeren Groep kan ook de merken MASCOT en ERIMA leveren. Deze merken staan ook voor functionaliteit en kwaliteit. De kleding heeft een optimale pasvorm en kenmerkt zich door een lange levensduur.

Bedrijfs- en sportkleding bedrukken gebeurt net als al onze andere diensten geheel in eigen huis, zonder tussenpersonen. Daardoor wordt de hoogste kwaliteit gegarandeerd tegen scherpe prijzen. De kleding van DASSY en onze andere merken past iedere ondernemer. Hier kunt u meer informatie vinden over de bedrukking van bedrijfs- en sportkleding en andere diensten. Wilt u meer informatie of een prijsopgave op maat? Klik dan hier.