Interview met Niek van Olst in vakblad de Loonwerker

26-10-2016 - 14:02

nieuws1

In de landbouw- en loonwerksector is schadeherstel nog geen dagelijkse praktijk. Niek van Olst verteld in het vakblad de Loonwerker enthousiast over schadeherstel van landbouw mechanisatie voertuigen.

Niek werkt al twaalf jaar voor de Van Pijkeren Groep. Hij begon onderaan als leerling voorbewerker-spuiter. Inmiddels is hij Hoofd Bedrijfsbureau bij de afdeling schadeherstel van de Van Pijkeren Groep.

Over schadeherstel van onder meer landbouwvoertuigen verteld Niek: “Elke trekker, elke machine krijgt ooit te maken met schade. Wij zorgen er bij de Van Pijkeren Groep voor dat deze schade vakkundig wordt hersteld, dit volgens de normen van de fabrikant. Wij vragen bij de constructeur of importeur alle gegevens op om de machine of trekker zo te herstellen dat deze binnen de garantienormen van de fabrikant valt.”

Hoe de Van Pijkeren Groep de stap naar de landbouwsector maakt zegt Niek: “Wij hadden als bedrijf de nodige ervaring met het herstellen van schade in de sector van bedrijfsvoertuigen. Wij zijn gaan rondkijken, en zagen al snel dikwijls machines, niet eens zulke oude, die aan de kant stonden met schade. Machines die perfect hersteld kunnen worden, maar nu weg roesten. We zijn er dus ook van overtuigd dat er ruimte is voor een firma met onze werkwijze.”

Lees het volledige interview met Niek in de Loonwerker hier. Meer weten over schadeherstel bij de Van Pijkeren Groep? Klik dan hier.