FreesMij sluit contract met MAX-Repair

29-10-2015 - 11:17

Bijlage persbericht Freesmij MAX-Repair V161015Freesmij en MAX-Repair hebben onlangs overeenstemming bereikt over het landelijk ondersteunen en afhandelen van schades m.b.t het zwaar werkmaterieel en het uiteenlopende wagenpark van Freesmij. De overeenkomst gaat per 1 november van start. Beide partijen bereiken hiermee een one-stop-shopping samenwerking wat leidt tot hogere efficiency en kostenverlaging.

Gert Jan Prins , Hoofd Technische Dienst Freesmij vertelt enthousiast: “Diverse projecten hebben wij reeds naar tevredenheid gerealiseerd met de vestigingen van MAX-Repair in IJsselstein en MAXRepair IJsselmuiden, zowel voor het zwaar materieel als het wagenpark. Thans hebben wij deze positieve ervaringen op landelijk niveau uitgebreid en vastgelegd. Wij werken met hoogwaardig, kennis- en kapitaalintensief zwaar werkmaterieel met bijpassend specifiek wagenpark. Het landelijke netwerk van MAX-Repair en de aanwezige schadeherstel kennis van MAX-Repair sluit hier uitstekend bij aan”.

Freesmij is marktleider en dé onderaannemer voor de wegenbouw en verregaand gespecialiseerd in frezen, stabiliseren en asfalteren. Er werken 125 medewerkers. Freesmij is al bijna 40 jaar specialist in frezen. Dankzij het uitgebreide en hoogwaardige machinepark kan men altijd de juiste machine inzetten, voor zowel grote als kleine projecten

MAX-Repair kwam onlangs in het nieuws door de uitbreiding van haar landelijk schadeherstel netwerk trucks en zwaar (werk) materieel door de toetreding van de Van Tilburg-Bastianen Groep in de regio’s Zeeland en West-Brabant.